جستجو پیشرفته

مقالات ذخیره شده

هنوز هیچ مقاله ای ذخیره نکرده اید!

مشاهده ی مطالب

حلوای هویج

هویج 1 کیلوگرم، آرد برنج یا آرد گندم 1 لیوان، کره 4 قاشق غذاخوری، شکر 1 لیوان، عسل 2 قاشق غذاخوری، آب 2 لیوان، گلاب نصف فنجان، شیر نصف فنجان، زعفران آب شده و پودر هل به مقدار کافی. هویج را تمیز کرده، شسته و با شیر و کمی هل بپزید، طوری که شیر کامل به خورد هویج برود و سپس خوب له کنید. آرد را با کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس هویج پخته شده را افزوده و تفت دهید. سپس شکر، هل، گلاب، شیر، زعفران و عسل را بیفزایید و خوب روی حرارت کم تفت بدهید. حالا در تابه را دم کنی بگذارید و روی حرارت بگذارید تا آرد برنج باز شود.