جستجو پیشرفته

مقالات ذخیره شده

هنوز هیچ مقاله ای ذخیره نکرده اید!

مشاهده ی مطالب

حریره بادام

10 عدد مغز بادام شیرین درختی را در آب نیم گرم ریخته، پوست قهوه ای را بکنید، خوب آن را کوبیده و نرم کنید. سپس در حریر یا پارچه نازک ریخته، در آن را بسته و در آب گرم فشار دهید تا خوب شیره آن گرفته شود. بعد کمی آرد برنج (آرد سبوس گندم) در آن (شیره بادام) ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید، بجوشانید و هم بزنید. اگر سفت شد، میتوانید به آن آب اضافه کنید. آرد برنج که پخته شد، به اندازه کافی به آن شکر یا عسل اضافه کنید، هم بزنید و 2-3 دقیقه صبر کنید تا آماده شود.